Premium Packaging Co Timișoara — furnizor și distribuitor, la nivel național, de pungi tip maieu 100% biodegradabile și compostabile, pentru uz alimentar și în industria farmaceutică, folii stretch PVC pentru uz manual și alimentar, pungi și colțare fast-food​

Înfinţată în Timisoara, Premium Packaging Co este una din puţinele societaţi direct-importatoare de folii de aluminiu & PVC din ţară. Obiectul principal al societății îl reprezintă comercializarea de folie stretch alimentara sau manuală, și folie de aluminiu importată direct din UE. Însă pe langă folie stretch și aluminiu, mai comercilizăm si alte produse destinate industriei ambalajelor. Prestigiul dobandit ne-a motivat tot timpul  să evoluăm si să stabilim parteneriate bazate pe încredere şi produse de top şi cea mai înaltă calitate.

Cunoaşterea, pe de o parte, a mediului de afaceri internaţional, iar pe de altă parte înţelegerea nevoilor si a cerinţelor clienţilor nostri, alături de abilităţile noastre de negociere si a relaţiilor cu producători externi, ne permit să oferim soluţia optimă de import pentru foliile de aluminiu & PVC la un preţ fără concurenţă.

Close Menu